ny1

Produk

Sarung Nitrile Pakai

Pedaran pondok:

Sarung tangan nitril bébas laté / Bubuk cocog pikeun dianggo ku anu alérgi kana karét alam. Cocog pikeun kaseueuran padamelan sabab sarung pelindung pribadi urang dianggo di dunya di paling lingkungan tempat damel anu umum.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

kualitas premium tambahan-kuat nyaman

Dijieunna tina Karét Nitrile Butadiene kualitas luhur

Manteng luar biasa kalayan henteu aya cimata atanapi ciwit

Bebas bubuk sareng teu ngandung protéin Latéx

Karét Nitrile anu kuat ngamungkinkeun sarung tangan pikeun gampang disarung

Bungkusan ngaropéa aya

EN, CE SGS, FDA, ASTM, RoSH & ISO bijil

Sarung tangan nitril, kalayan pangaruh résistansi minyak anu utamina dianggo dina pangubaran mdical, ubar, kaséhatan, salon kecantikan sareng industri pengolahan tuang. Sarung tangan nitril henteu ngandung protéin latex, janten éta moal nyababkeun réaksi alérgi, dina waktos anu sasarengan ngagaduhan sipat anti statis, tahan sepuh sareng tahan minyak. Modél sarung tangan dirancang numutkeun bentuk tangan manusa, kalayan waspada anu hébat, sipat tarik anu hadé sareng résistansi tusukan, kakuatan tarik anu luhur sareng résistansi maké anu hadé.

Spésifikasi

Ngaran mérek: SARUNG PUTUS, atanapi OEM / ODM

Jumlah Modél: G001

Bahan : Karét nitril, latex sareng bubuk gratis

Jenis: Bébas bubuk

Ukuranna: S / M / L / XL

Kelompok Umur: Sawawa

Anggo: Pamakéan tunggal

Fitur, pamariksaan médis, pagawéan lab, ngawarnaan rambut, tatto, nyiapkeun katuangan, ngalukis, ngabersihkeun, miara ingon-ingon, ningkatkeun bumi, hobi, seni, sareng karajinan

Ngepak: Kotak warna, atanapi ngarobih

Tempat Asalna: Cina

18344427471625531392

Ukuranna

Ukuranna Panjangna Minimum (mm) Lebar korma (mm)
S 240 80 ±
M 240 95 ±
L 240 110 ±
XL 240 ≥110

Aplikasi

Sarung tangan cekelan anu unggul ieu gaduh sensitipitas tangan anu bulistir, janten anjeun tiasa ngagemna nalika nanganan telepon layar sentuh sareng alat anu sénsitip.

Sarung tangan nitril bébas laté / Bubuk cocog pikeun dianggo ku anu alérgi kana karét alam. Cocog pikeun kaseueuran padamelan sabab sarung pelindung pribadi urang dianggo di dunya di paling lingkungan tempat damel anu umum.

Éta dianggo ku pamariksaan médis, propésional panegak hukum, médis, padagang tuang, spesialis ngawarnaan rambut, pelukis, tukang beberesih, perawatan piaraan ogé dina pamutahiran bumi.

Pakét khusus, cocog sareng kantor atanapi jasa naon waé anu Disayogikeun kanggo Paking, Logo Sadia.

DSC_2271
DSC_2278
DSC_2275
DSC_2279

Kaunggulan

1. Ukuran: X-Leutik, Leutik, Sedeng, ageung, X-ageung.
2. Bubuk & Bubuk gratis tiasa dipilih
3. latex bébas henteu ngandung protéin latex karét atanapi akselerator
4. warna: Beureum, bodas, biru, héjo, konéng jsb
5. sarung tangan manik manset Hapus Panjang: 245 +/- 5mm, 300 +/- 5mm (9.5 "- 12")
6. Ambidextrous cocog boh leungeun Awét & Stretchable
7. Bau, teu bahaya, teu beracun, tahan alkali, tahan asam
8. Kandelna cekap, henteu pangaruh kana sensitipitas tangan dokter
9. Pamakéan: Médis, Rumah Sakit, Ujian Perawat, Industri Pangan, Rumah Tangga, Laboratorium


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali